Studio kauniiksi -kasvohoidossa, alekoodi lukijoille


Postaus toteutettu yhteistyössä Studio kauniiksi kanssa Kävin pitkästä aikaa hoidattamassa pintakuivaa kasvojeni ihoa. Ihoni on oikeastaan muuten ollut aina hyvässä kunnossa, mutta se on etenkin talvisin aika kuiva. Valittiin siis hoidoksi kosteuttava tyrni- ja herukkasarja. Aivan parasta päästä työpäivän jälkeen hemmoteltavaksi.  

Iho tuntuu tosi hyvältä, ja tuoksuu superhyvälle, että mä rakastan näitä tuotteita nykyään, kun niissä on aina niin ihana tuoksu! 

Hoidan itse ihoani kosteuttamalla ja kuorimalla, oon aika laiska ihonhoitaja ja sen takia on tosi ihana päästä välillä hoidattamaan ihoa ammattilaiselle. Sain myös mukaani ihonhoito-ohjeet kotiin, joiden avulla saan ylläpidettyä juuri oman ihoni kuntoa.  

Hoidon yhteydessä Tiina myös nyppi kulmakarvani, ja värjäsi ne. Mulla on semmoset hassut puolikkaat kulmakarvat, joiden pigmentti loppuu kesken, joten on kiva kun ne joskus yltää ihan loppuun saakka.


Studio kauniiksi sijaitsee Raahessa Pattijoella.  Hoitola oli tosi lämminhenkinen, yrittäjä mukava, lämmin ja osasi asiansa. 

Laitoin tuohon yläpuolelle linkin kauneushoitolan Instagramiin, joten klikkaahan sääkin seuraajaksi, ja käy hoitamassa kesän jäljet pois iholta. 

Nyt saat alennusta 5 euroa valitsemastasi hoidosta,  koodilla Miia5, kun käyt hoidossa syyskuun  aikana. Varaa siis aikasi vaikka whatsAppissa numerosta: 045 1975918 tai laittamalla viestiä vaikkapa instagramin kautta studio kauniille. 

Studio kauniiksi instagram : Pääset sinne tästä!  

Minä olen myös instagramissa aktiivinen nimellä : miiakatariiina 


Kuinka usein sinä käyt kasvohoidossa? 
Kommentit