Sivut

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Ikävä kirjoittamista

Olen pitkään pohtinut, että aloittaisin blogin uudelleen. Kaipaan kirjoittamista, ajatusteni jäsentelyä. En kuitenkaan ole oikein tiennyt mistä kirjoittaisin, blogitkin tuntuu olevan vähän vanha juttu. Mutta kaipaan sitä, että saan kirjoittaa kuin päiväkirjaa, kirjata ylös elämän tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita.

En tiedä lukeeko blogiani enää kukaan vanhoista lukijoistani, - tai siis palaatteko linjoille.  Ja oikeastaan se ei edes ole ainoa juttu miksi kaipaan sitä, kaipaan kirjoittamisen tuomaa hyvää oloa ja rentoutunutta fiilistä. Kaipaan sitä, että saan tuoda ulos ajatuksiani, vaikka moni ei kanssani samaa mieltä olisikaan, enkä sitä odotakkaan. 

Olen tämän ajan käyttänyt ahkerasti instagramia ja sieltä löydyn nimellä: miiakatariiina. 

Elämämme on jatkanut kulkuaan entisiä juovia pitkin, asumme yhä omakotitalossa, olemme perhe ja käyn salilla, sekä yritän syödä terveellisesti. 

Välillä olen hermoromahduksen partaalla, väsymyksen vuoksi ja etenkin tämän kylmän ja pimeän vuoden ajan vuoksi, normaalia sekin, koska aina palaan siihen normaaliin, tavanomaiseen,(tylsään) arkeen.  Hitsi, että mun elämä on tylsää.  

Mistä aiheista siis tulen kirjoittamaan jatkossa? Uskon, että melko samoja uomia kuin ennenkin, aika paljon myös terveydestä, liikunnasta, jonkin verran mielipiteistä, lasten päivähoidon aloituksesta, minun opiskeluistani ja niin edelleen.  

Ja onko siitä todella jo noin kauan kuin lopetin!  Poistin melkein kaikki entiset postaukset, tai siis laitoin ne takaisin luonnoksiin, koska en aio tässä uudessa blogissani kertoa niin paljon lapsista, koska he ovat jo aika isoja. He tulevat kuitenkin päällisin puolin pyörimään mukana iloisissa asioissa.  

Kirjoitustahtini tuskin tulee olemaan kovin tiheää, kirjoitan kun on fiilistä ja asiaa. Haluan panostaa teksteihin ja kuviin. 


4 kommenttia:

kiitos kommentista! =)