Sivut

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Ekaa kertaa jäällä

Käytiin tässä kun ilmat lauhtu ihan ekaa kertaa luistelemassa Mimin kanssa. Tuossa melko lähellä meitä on semmonen jää jossa on luistelutukia, joten päästiin vähän koittamaan myös niitä. 

Mimi osas hienosti pitää nilkat suorana ja luistimet tuli todettua todella hyviksi. Ovat Minni merkkiset nahkaluistimet ja tosi tukevat nilkoista, saa kiristettyä hyvin eikä nilkat lonksu, joten ei oo pelkoa siitä että nilkka kääntyisi luistellessa vinoon. 

Pikkuneiti osas myös ihan kivasti jo potkia luistimilla eteenpäin, mutta luisteluhetki oli melko lyhyt. Eiköhän jo ensikerralla päästä sitten vähä paremmin vauhtiin. Enskerralle pitäis kyllä hommata semmonen oikea luistelukypärä, tuo pyöräilykypärä alkaa olla jo vähän pieni ja suojaa sitten paremmin muutenkin, jos meno alkaa oikein villiksi käydä.

Enni raukka joutu katseleen vaan pulkasta, vaikka kovasti ois hälläkin tehny mieli jäälle niinku kaikkialle muuallekki mihin Mimi pääsee.
 Ps. Oon aivan ihastunu tohon haalariin, löysin sen nyt alesta.  Väri on tosi ihana, vaikka alkuun arkailinkin sitä kun on niin kirkas. Ennille meni tuo Mimin vanha reiman untuvatoppis, onhan se vähän vielä iso, mutta ainakin lämmittää.
15 kommenttia:

 1. Ihana tuo kirkas haalari!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyl tosi kiva! :)

   Poista
  2. Anonyymi22.05

   Tosi nätti haalari! Mikähän on tuon värin nimi jos itsekin sattuisi löytämään? :)

   Poista
  3. Molo pyxis fiery coral :)

   Poista
  4. Molo pyxis fiery coral :)

   Poista
 2. Tuo haalari 😍 i h A n A <3
  Me käytiin Olivian kanssa tänään ekaa kertaa jäällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs Olivia tykkäs? :) ja kiitos. <3

   Poista
  2. Tykkäs kyllä, vaikka opettelemista on vielä paljon! :) tuollaiset tuet ois hyvä juttu, pitää ensi kerralla tarkistaa, jos meilläkin olisi!

   Poista
  3. Joo ne on kyl hyviä. :) Tuollaki oli kahta eri kokoa. Oon ite nähny noita aiemmi vaa jäähallilla, mut sit kuulin ystävältä, että ulkojäilläkin on.

   Poista
 3. Anonyymi22.48

  Missä tuo jää tarkalleeen sijaitsee? En oo muuala nähny noita tukia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin saloisten kentällä :) Jäähallilla on kuulemma kans.

   Poista
 4. Anonyymi10.16

  Minkä kokonen tuo haalari on? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi18.31

  Hei mistä alennusmyynneistä löysit Molon haalarin? Oliko hinta millainen? Olen nimittäin etsiskellyt omalle pirpanalle samanmoista.. kirkas väri piristäisi mukavasti harmaata arkea nyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boozilla oli 40% ale ja lisäksi 10% lisäale. :) Monessa muussaki paikassa oli samoja alennuksia, mut tuolta löysin oikeen koon.

   Poista

kiitos kommentista! =)