Sivut

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Luistelua merenjäällä

Olen asunut koko ikäni meren rannalla, mutta en koskaan ole käynyt luistelemassa kevätjäillä, saati muuten. Ajatelkaa kirkas meren jää, ei lunta, vain jää, aurinko ja lämpö. Se on jotain ihan sanoinkuvaamattoman kaunista ja mieltä virkistävää. Ja silti, silti tein sen vasta eilen, ensimmäistä kertaa. Otettiin Mimi, Enni ja pappa mukaan ja lähdettiin luistelemaan. Mimille pulkka ja voi sitä tytön riemua, kun isi veti pulkassa jäällä, ja pulkka pyöri ympyrää kuin hoijakka. 
Jäällä oli paljon porukkaa, lapsiperheitä, jääkiekkoa pelaavia lapsia. Sekä oli myös muita vauvoja, eräskin perhe veti vauvan turvakaukaloa pulkassa. Meillä oli Enni noissa Gracon matkarattaissa.


Aurinko rupes loppuajasta laskemaan ja se jos mikä teki jäälle ihanaa tunnelmaa. Oltiin tällä kertaa tuolla pikkulahden alueella, vaikka meidänkin rannasta pääsisi luistelemaan. Mutta tuo lahti on ehkä vähän turvallisempi, kun tietää sen ainakin olevan täysin jäässä. Tässä meidän talon kohdilla on vähän aavempaa merta ja virtauksia.Minäkin pääsin kokeilemaan luistimiani, joita olen tainnut viimeksi käyttää 2011. Joten onhan tuosta muutama vuosi kulunut.  Kyllä mieli lepäsi. =) Tänään ajateltiin mennä taas nauttimaan lämpimistä aurinkoisista kevät säistä ja käydään hiihtomajan kodalla paistamassa makkaraa tyttöjen kans. Enni nyt ei makkarasta vielä mitään ymmärrä, mutta Mimi kyllä ymmärtää..


Yritin äskön ottaa tytöistä kivan näköstä yhteiskuvaa, nooo, ihan kivoja, vaikkakaan en saanut molempia katsomaan kameraan tai saati pysymään kuvaa tärähtämättömänä. Heh.


Mimi hoitaa Ninni koiraansa.  Ihan itse nimetty, yksi päivä hän vain tuli koiransa kans ja kertoi tämän olevan Ninni. Hih. 11 kommenttia:

 1. Oi miten upeita kuvia!! Kyläpä tekis mieli luisteleen monen vuoden jälkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli iha yhtäkkii luisteluinto ku käytii Oulussa ja siel oli keskel kaupunkii se luistelukenttä. Ja mietittii et miks Raahes ei oo! Mut sit oliki tuo meri.

   Poista
 2. Upeita kuvia! Kyllä käy kateeki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Teidänki pittää lähtä nauttii levät maisemista! :)

   Poista
 3. Voi vitsi, miten ihanan näköinen jää!!! En ole luistellut vuosiin, miten kivaa se onkaan! Nauttikaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan aurinkoisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi20.10

  Meren jäällä luistelu on ihanaa! En vaan käsitä miten jotku jaksaa luistella tekijään, tai siis mikä se nyt onkaan. Semmonen pieni alue jota kierretään ympyrää. Nää kevätpäivät on ollu kyllä nyt aivan unelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekojäällä? Joo ei se oo yhtää nii mukavaa ku luonnon jäillä luistelu :)

   Poista
  2. Anonyymi19.14

   Joo tekojäätä tarkotin!

   Poista

kiitos kommentista! =)